Tandtekniker i Aalborg
Tandtekniker i Aalborg

Tandtekniker i Aalborg

Tandproteser i høj kvalitet

Tandprotesehuset i Aalborg - din lokale tandtekniker

Ring til os

Åbningstid: Mandag & onsdag: 8.00 – 16.00
Tirsdag: 8.00-15.00 Torsdag: 8.00-16.45
Fredag: 8.00 – 13.00
Telefontid: alle ugens dage 8.00-16.00

Ring på 53 73 07 80

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandtekniker? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Tandprotesehuset
Ved Stranden 22, 3. sal
9000 Aalborg

Danmarks bedst anmeldte tandteknikere

Tandprotesehuset tilbyder alle former for tandproteser til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har indgået et tæt samarbejde med Godt Smil Tandlægerne, som vi flere steder også deler lokaler med.

Det betyder, at du kan få udført tandbehandling og tandproteser samme sted. Vi anvender altid kun de bedste materialer. 

Hos os kan du spare helt op til 25 procent på din tandprotese, sammenlignet med andre tandtekniker og tandlæger i Danmark.

7 gode grunde
til at vælge Tandprotesehuset:

Flest 5-stjernede anmeldelser

Høj kvalitet til lave priser

Gratis forundersøgelse

Danmarks bedste garanti

Attraktiv finansiering

Tæt samarbejde med tandlæger

Egne dentallaboratorier

Hør Hannes oplevelse med Tandprotesehuset

Hør Hannes oplevelse med Tandprotesehuset

TANDPROTESEHUSET - DIN LOKALE TANDTEKNIKER I AALBORG

Velkommen til Tandprotesehuset - din lokale tandtekniker i Aalborg. Vi er stolte af at være en af byens førende klinikker inden for tandteknik med rigtigt mange tilfredse patienter. Vores koncept er baseret på at tilbyde tandprotesebehandlinger af høj kvalitet til en fair pris. 

Hos os er mennesket i centrum, da det skal være en god oplevelse at gå til tandtekniker. Derfor har vi hos Tandprotesehuset ekstra fokus på at afhjælpe patienters tandlægeskræk.

BELIGGENHED

Klinikken er beliggende i samme bygning som Godt Smil tandlægerne som er Danmarks største tandlægekæde med tilknyttet narkoselæge.

Det betyder at de mange patienter hos Godt Smil hurtigt kan få adgang til en af Danmarks førende tandproteseklinikker. Klinikkens venteværelse er rummeligt og lyst, indrettet stilrent og enkelt. Der er naturligvis mulighed for at læse i et blad eller bladre i dagens avis, mens du nyder en friskbrygget kop kaffe.

TILSKUD TIL DIN TANDPROTESE

Vi hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen. Det er gratis at få udarbejdet et økonomisk overslag til kommunen. Du kan læse mere om mulighederne for tilskud til tandprotese her.

FINANSERING AF DIN TANDPROTESE

I samarbejde med patientlaan.dk tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder af din tandprotesebehandling. Vi hjælper dig gerne med at udfylde ansøgningen. Du kan læse mere om finansering af tandprotese her.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Hos Tandprotesehuset er din forundersøgelse 100% gratis. Ved forundersøgelsen udarbejder vi en behandlingplan og et økonomisk overslag. Forundersøgelsen giver dig også mulighed for at lære os at kende, inden du træffer dit valg. Du kan læse mere om vores gratis forundersøgelse her.

GARANTI

Din tilfredshed betyder alt for os. Du kan læse mere om din garanti her.

Vi prismatcher alle tandteknikere i Danmark

Vi tilbyder – som den eneste landsdækkende kæde – prismatch på alle nye proteser og faktisk også gratis konsultation ifm. forundersøgelse.

LÆS MERE OG
Kontakt os allerede idag

Tandprotese behandlinger i Aalborg

Vores professionelle tandteknikere i Aalborg tilbyder dig følgende behandlinger:

Første besøg i dag

Jeg har fået lavet en super flot og… Jeg har fået lavet en super flot og meget hvid protese hos Ivalo Lybeth 💖 hun opfyldte mine ønsker om et Hollywood smil og jeg er så glad 💖 og så har Ivalo humor og er utrolig smilene og meget professionel og giver sig god tid til at lytte og undersøge 💖 jeg vil abselut anbefale Ivalo Lybeth 💖

Joan Larsen

Vores professionelle tandteknikere i Aalborg

Hos Tandprotesehuset i Aalborg er du i trygge hænder hos vores højt kvalificerede tandteknikere. De har mange års erfaring og sætter en stor ære i at lytte og forstå dig, så de kan guide og hjælpe dig på den helt rigtige måde. Du bliver mødt med et smil på læben, hver gang du besøger os i klinikken.

Find Tandprotesehuset i Aalborg

Du finder Tandprotesehuset i Aalborg på følgende adresse:

Tandprotesehuset i Aalborg

Ved stranden 22

9000 Aalborg

Handicapvenlig

Vores klinik i Aalborg er yderst handicapvenlig. Klinikken er beliggende på 3 sal men der er elevator og niveaufri adgang.

Parkeringsforhold

Tandprotesehuset i Aalborg tilbyder gode parkeringsforhold idet der er parkeringshus tæt ved klinikken.