Tandprotesehuset

Tandprotesehuset i Skanderborg - din lokale tandtekniker

Ring til os

Telefontid: Mandag: 8.00 – 16.00, Tirsdag: 9.00 – 17.00
Onsdag: 8.00 – 17.00 , Torsdag: 9.00 – 16.00
Fredag: 8.00 – 15.30

Ring på 53 73 07 89

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandtekniker? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Tandprotesehuset
Adelgade 71, 1. sal
8660 Skanderborg

Tandprotesehuset - Tandtekniker i Skanderborg

Tandprotesehuset tilbyder alle former for tandproteser til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har indgået et tæt samarbejde med Godt Smil Tandlægerne, som vi flere steder også deler lokaler med. Det betyder, at du kan få udført tandbehandling og tandproteser samme sted. Vi fremstiller alle tandproteser på eget dansk dentallaboratorium og anvender altid kun de bedste materialer. Vores klinikker har fået 5 stjerner på Trustpilot pga. vores service og høje kvalitet til faste lave priser.

Vælg os
og nyd godt af:

Høj kvalitet til lave priser

Tæt samarbejde med tandlæger

Rente- og gebyrfri finansiering

Tilfredshedsgaranti

Gratis forundersøgelse

Eget dentallaboratorium

TANDPROTESEHUSET - DIN LOKALE TANDTEKNIKER I SKANDERBORG

Velkommen til Tandprotesehuset - din lokale tandtekniker i Skanderborg. Vi er stolte af at være en af byens førende klinikker inden for tandteknik med rigtigt mange tilfredse patienter. Vores koncept er baseret på at tilbyde tandprotesebehandlinger af høj kvalitet til en fair pris. Hos os er mennesket i centrum, da det skal være en god oplevelse at gå til tandtekniker. Derfor har vi hos Tandprotesehuset ekstra fokus på at afhjælpe patienters tandlægeskræk.

BELIGGENHED

Klinikken er beliggende i samme bygning som Godt Smil tandlægerne, der er Danmarks største tandlægekæde med tilknyttet narkoselæge. Det betyder at de mange patienter hos Godt Smil hurtigt kan få adgang til en af Danmarks førende tandproteseklinikker. Klinikkens venteværelse er rummeligt og lyst, indrettet stilrent og enkelt. Der er naturligvis mulighed for at læse i et blad eller bladre i dagens avis, mens du nyder en friskbrygget kop kaffe 

TILSKUD TIL DIN TANDPROTESE

Vi hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen. Det er gratis at få udarbejdet et økonomisk overslag til kommunen. Du kan læse mere om mulighederne for tilskud til tandprotese her. 

FINANSERING AF DIN TANDPROTESE

I samarbejde med patientlaan.dk tilbyder vi 100% gebyr- og rentefri finansering af din tandprotese. Vi hjælper dig gerne med at udfylde ansøgningen. Du kan læse mere om finansering af tandprotese her.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Hos Tandprotesehuset er din forundersøgelse 100% gratis. Ved forundersøgelsen udarbejder vi en behandlingplan og et økonomisk overslag. Forundersøgelsen giver dig også mulighed for at lære os at kende, inden du træffer dit valg. Du kan læse mere om vores gratis forundersøgelse her. 

TILFREDSHEDSGARANTI

Din tilfredshed betyder alt for os, og derfor tilbyder vi dig et koncept om fuld tilfredshed eller pengene retur. Du kan læse mere om tilfredshedsgaranti her.

Tandprotesebehandlinger i Skanderborg

Vores professionelle tandteknikere i Skanderborg tilbyder dig følgende behandlinger:

Jeg syntes man får en god behandling og søde smil

Jeg syntes man får en god behandling og søde smil lige fra man kommer til man går. jeg er lykkelig for at jeg skiftede tandlæge der bliver talt pænt og roligt til en så man næsten glemmer sin tandlægeskræk så alt i alt har jeg kun rosende ord til jer. var helt høj og glad ved første besøg med alle de smil jeg fik

Carsten Skov

Mød vores professionelle tandteknikere i Skanderborg

Hos tandprotesehuset i Skanderborg er du i trygge hænder hos vores højt kvalificerede tandteknikere. De har mange års erfaring og sætter en stor ære i at lytte og forstå dig, så de kan guide og hjælpe dig på den helt rigtige måde. Du bliver mødt med et smil på læben, hver gang du besøger os i klinikken.

Jonathan

AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

Find Tandprotesehuset i Skanderborg

Du finder Tandprotesehuset i Skanderborg på følgende adresse:

Tandprotesehuset i Skanderborg

Adelgade 71, 1. sal

8660 Skanderborg