Tandtekniker i Hillerød
Tandtekniker Hillerød

Tandtekniker i Hillerød

Tandproteser i høj kvalitet

Tandprotesehuset i Hillerød - din lokale tandtekniker

Ring til os

Åbningstid:
Mandag og onsdag 9.00 – 15.00

Ring på 70 70 76 72

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandtekniker? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Tandprotesehuset
Huginsvej 1F
3400 HIllerød

Tandprotesehuset - Tandtekniker i Hillerød

Tandprotesehuset tilbyder alle former for tandproteser til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har indgået et tæt samarbejde med Godt Smil Tandlægerne, som vi flere steder også deler lokaler med.

Det betyder, at du kan få udført tandbehandling og tandproteser samme sted. Vi fremstiller alle tandproteser på eget dansk dentallaboratorium og anvender altid kun de bedste materialer. 

Hos os kan du spare helt op til 25 procent på din tandprotese, sammenlignet med andre tandtekniker og tandlæger i Danmark.

Vælg os
og nyd godt af:

Høj kvalitet til lave priser

Tæt samarbejde med tandlæger

Attraktiv finansiering

Gratis forundersøgelse

Tandprotesehusets garanti

Eget dentallaboratorium

TANDPROTESEHUSET - DIN LOKALE TANDTEKNIKER I HILLERØD

Velkommen til Tandprotesehuset - din lokale tandtekniker i Hillerød. Vi er stolte af at være en af byens førende klinikker inden for tandteknik med rigtigt mange tilfredse patienter. 

Vores koncept er baseret på at tilbyde tandprotesebehandlinger af høj kvalitet til en fast lav pris. Hos os er mennesket i centrum, da det skal være en god oplevelse at gå til tandtekniker. Derfor har vi hos Tandprotesehuset ekstra fokus på at afhjælpe patienters tandlægeskræk.

BELIGGENHED

Klinikken er beliggende i samme bygning som Godt Smil tandlægerne, der er en af Danmarks største tandlægekæder med tilknyttet narkoselæge. Det betyder at de mange patienter hos Godt Smil hurtigt kan få adgang til en af Danmarks førende tandproteseklinikker. 

Klinikkens venteværelse er rummeligt og lyst, indrettet stilrent og enkelt. Der er naturligvis mulighed for at læse i et blad eller bladre i dagens avis.

TILSKUD TIL DIN TANDPROTESE

Vi hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen. Det er gratis at få udarbejdet et økonomisk overslag til kommunen. Du kan læse mere om mulighederne for tilskud til tandprotese her. 

FINANSERING AF DIN TANDPROTESE

I samarbejde med patientlaan.dk tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder af din tandprotesebehandling. Vi hjælper dig gerne med at udfylde ansøgningen. Du kan læse mere om finansering af tandprotese her.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Hos Tandprotesehuset er din forundersøgelse 100% gratis. Ved forundersøgelsen udarbejder vi en behandlingplan og et økonomisk overslag. Forundersøgelsen giver dig også mulighed for at lære os at kende, inden du træffer dit valg. Du kan læse mere om vores gratis forundersøgelse her. 

TILFREDSHEDSGARANTI

Din tilfredshed betyder alt for os, og derfor tilbyder vi dig et koncept om fuld tilfredshed eller pengene retur. Du kan læse mere om tilfredshedsgaranti her.

Tandprotesebehandlinger i Hillerød

Vores professionelle tandteknikere i Hillerød tilbyder dig følgende behandlinger:  

Tandprotesehuset

Deres service er kanon, de er så venlige og rigtig professionelle ! Virkelig en rar fornemmelse at komme hos dem :)

Heidi Asdal

Vores professionelle tandteknikere i Hillerød

Hos tandprotesehuset i Hillerød er du i trygge hænder hos vores højt kvalificerede tandteknikere. De har mange års erfaring og sætter en stor ære i at lytte og forstå dig, så de kan guide og hjælpe dig på den helt rigtige måde. Du bliver mødt med et smil på læben, hver gang du besøger os i klinikken.

Find Tandprotesehuset i Hillerød

Du finder Tandprotesehuset i Hillerød på følgende adresse:

Tandprotesehuset i Hillerød

Huginsvej 1F

3400 Hillerød

Handicapvenlig

Tandprotesehuset i Hillerød er yderst handicapvenlig.

Parkeringsforhold

Klinikken tilbyder gratis parkeringsfaciliteter.