Tandprotesehuset tilbyder tandproteser af høj kvalitet til faste lave priser

Tandprotesehuset har fokus på service og kvalitet så du kan føle dig tryg. Vi tilbyder en behandling af høj kvalitet og giver dig mulighed for at spare helt op til 25 procent, sammenlignet med andre tandteknikere og tandlæger.

Gratis behandlingsplan og økonomisk overslag

Før vi går i gang med din tandprotese skal du have en forundersøgelse hvor vi udarbejder en behandlingsplan og et økonomisk overslag. På denne måde sikrer vores dygtige tandtekniker sig, at du er velinformeret om behandlingen, inden den påbegyndes.

Tandproteser er i høj grad en tillidssag og under din forundersøgelse lærer du os bedre at kende så du kan føle dig tryg under hele forløbet.

Tandprotesehuset tilbyder også attraktive finansieringsmuligheder af din protesebehandling.

Tandprotesehuset dygtige tandteknikere tager altid forbehold for andre tandteknikeres vurdering. Har du allerede fået et overslag hos en anden tandtekniker, må du forvente, at din tandtekniker hos Tandprotesehuset vil undersøge dine tænder på ny for at sikre dig den korrekte behandling.

Behandlinger

Tandprotesehuset tilbyder alle former for tandproteser i høj kvalitet til faste lave priser

Helprotese

En helprotese erstatter alle manglende tænder med akryltænder, og sidder fast ved hjælp af det naturlige vakuum, der dannes mellem tandprotese og gumme.

Læs mere

Delprotese

En delprotese erstatter en eller flere manglende tænder. Delprotesen sidder fast ved hjælp af bøjler, der monteres omkring de naturlige tænder.

Læs mere

Tryklås protese

En tryklås protese er en helprotese, som er monteret på tryklåse, enten på de naturlige tænder eller 2-6 kunstige tandimplantater.

Læs mere

Knækket protese

Der kan være mange årsager til at en tandprotese knækker. Uanset årsagen er vi specialister i at foretage reparationer af knækkede tandproteser.

Læs mere

Rebasering

Ved en rebasering fremstilles en ny bund til protesen. Dette er nødvendigt, da en protese belaster gummen, som dermed forandres.

Læs mere

Årligt eftersyn

Tandproteser bør efterses lige så regelmæssigt, som naturlige tænder. Tandsten og andre belægninger skal fjernes efter behov og mindst én gang om året.

Læs mere

Vil du vide mere eller bestille en tid ?

Bliv kontaktet