Kunstige tænder

Der kan være flere grunde til at have behov for kunstige tænder. Måske tænker du, at kunstige tænder ser kunstige ud. Heldigvis behøver det ikke være tilfældet.

Kunstige tænder

Tænk en gang det i dag er muligt at have kunstige tænder uden, nogle behøver at kende til det. Og det er de færreste, som ved det faktisk er muligt, at lave kunstige tænder, der også sidder fast.

Den gode nyhed er, at vi fremstiller naturtro kunstige tænder i høj kvalitet - alt efter dine individuelle behov.

Få svar på de mest relevante spørgsmål:

Hvad er kunstige tænder

Kunstige tænder der sidder fast

Hvordan virker kunstige tænder på bøjle

Hvordan vælger du kunstige tænder

Hvad er prisen for kunstige tænder

Hvad er kunstige tænder?

Kunstige tænder – også kaldet forlorne tænder eller gebis, er til dig der har mistet nogle eller måske endda alle dine tænder. Kunstige tænder er altså en slags erstatning for dine egne naturlige tænder.

Prisen for kunstige / forlorne tænder varierer og mulighederne er mange for fremstilling af en naturtro udgave af et kunstigt tandsæt.

Er du i tvivl om dine muligheder, eller ønsker du at høre hvordan, det hele forløber, så kontakt os. Lad os hjælpe dig med at få det smil du drømmer om.

KONTAKT OS

Kunstige tænder der sidder fast

Er dit ønske at få kunstige/forlorne tænder, som sidder fast? Måske er din første tanke, at det ikke er muligt. 

Det kan der være forskellige årsager til. I mange tilfælde spiller tidligere minder om ældre familiemedlemmer ind. Oplevelser om gebisser der falder ud.

Tænk en gang at det i dag er muligt at fremstille kunstige tænder, der passer til din mund, og som enten sidder fast i form af bøjler på dine egne tænder eller ved hjælp af små tryklåse.

Hvordan virker kunstige tænder på bøjle?

Har du mistet flere af dine tænder, så tænker du måske, det letteste er at fjerne resten og få et helt nyt sæt. Sandheden er, at det er ikke altid den bedste løsning blot at fjerne dine sidste naturlige tænder. 

Her kommer forklaringen: I de tilfælde dine tilbageværende tænder sidder godt fast, er det faktisk muligt at fremstille et kunstigt tandsæt på bøjler, som kan sidde fast på dine egne naturlige tænder. Det betyder, at dine kunstige tænder har mulighed for at sidde bedre fast.

 

Hvordan vælger du kunstige tænder

Vi arbejder tæt sammen med din tandlæge med det formål at sikre dig en holdbar løsning. Det betyder, at du hos os er sikret kunstige tænder i høj kvalitet og netop den type af kunstige tænder, der den rigtige for dig.

Det er ikke alle, der ved det, men kunstige tænder er ikke bare kunstige tænder. Der findes så mange forskellige varianter og muligheder.

Vi brænder for at lave kunstige tænder, så du ikke længere skal bekymre dig, om de nu også sidder ordentligt fast. Få et smil der holder.

 

 

Hvad er prisen for kunstige tænder

Prisen for et sæt kunstige tænder afhænger af dine individuelle behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i dine drømme og dine behov.

Vi gør brug af vores erfaring og stiller os til rådighed med den rådgivning, som du har brug for. Ønsker du at kende prisen, der matcher dine behov, så inviterer vi dig indenfor på en af vores klinikker.

I sidste ende er det jo dine tænder - og de skal naturligvis derfor også passe til netop dit liv.

Vil du vide mere eller bestille en tid ?

Bliv kontaktet