}

Opdel din regning

Vi kan desværre ikke tilbyde betalingsordninger, men i samarbejde med Patientlån tilbyder vi attraktive muligheder for finansiering af din tandprotesebehandling. Du kan vælge mellem et lavrente lån med en løbetid på op til 72 måneder, eller et rentefrit lån med en løbetid på 12 måneder. Det er helt op til dig, hvilken finansieringsmulighed du vælger. Vi hjælper dig gerne med din ansøgning.

Lån til tandprotese med fast lav rente

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et billigt lavrente lån. Du kan altså få dine nye tænder på afbetaling. Denne finansiering er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 - 72 måneder. Du kan låne helt op til 50.000 kr. til en fast lav rente. Det er hurtigt og let at ansøge.
ANSØG NU

 

Rentefrit lån til tandprotese

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et rentefrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne 6.000 - 15.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.
ANSØG NU

 

Denti finansiering

Denti tilbyder nem, hurtig og billig finansiering af din tandbehandling.
Få en kredit på op til 50.000 kr. til en fast lav rente. Det er hurtigt og let at ansøge, og du får svar med det samme - alt hvad du behøver er dit NemID
ANSØG NU

Opdel din regning

Vi tilbyder attraktiv finansiering af din tandprotese

Vil du vide mere eller bestille en tid ?

Bliv kontaktet