Opdel din regning

Vi kan desværre ikke tilbyde betalingsordninger, men i samarbejde med SparxPres og Patientlån tilbyder vi attraktive muligheder for finansiering af din tandprotesebehandling. Du kan vælge mellem et rente- og gebyrfrit lån med en løbetid på 12 måneder eller et lavrente lån med en løbetid på op til 72 måneder. Det er helt op til dig, hvilken finansieringsmulighed du vælger. Vi hjælper dig gerne med din ansøgning.

Rente- og gebyrfrit lån til tandprotese

I samarbejde med SparXpres tilbyder vi et rente- og gebyrfrit lån. Dette er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne op til 150.000 kr. og lånet er rente- og gebyrfri i hele lånets løbetid. Det er hurtigt og let at ansøge.
ANSØG NU

Lån til tandprotese med fast lav rente

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi et billigt lavrente lån. Du kan altså få dine nye tænder på afbetaling. Denne finansiering er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 - 72 måneder. Du kan låne helt op til 50.000 kr. til en fast lav rente. Det er hurtigt og let at ansøge.
ANSØG NU

 

Finansiering af din tandbehandling

Hos Tandprotesehuset samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores tandbehandlinger.

Hurtigt og nemt
Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit, som du kan bruge til at finansiere din behandling hos os.

Ansøg om en Sundhed+ Kredit

Opdel din regning

Vi tilbyder attraktiv finansiering af din tandprotese

Vil du vide mere eller bestille en tid ?

Bliv kontaktet