TANDPROTESEHUSET SØGER EN AUT. KLINISK TANDTEKNIKER SOM KLINIKANSVARLIG FOR VORES KOMMENDE KLINIK I HELSINGØR

Ambitionerne hos Tandprotesehuset er store. Vores første klinik åbnede i februar 2016 og vi har i dag 22 klinikker beliggende i hele landet. Vores vision er at kæden inden for 3 år har 30 klinikker i Danmark.

 

Vi søger en aut. klinisk tandtekniker som klinikansvarlig for vores kommende klinik i Helsingør. Du har minimum 2 års praktisk erfaring fra andre klinikker som aut. klinisk tandtekniker, gerne fra en af de andre kæder af tandteknikere.

 

PERSONLIG PROFIL

Du har en solid teoretisk baggrund og en høj faglig standard samt fokus på altid at give patienterne et professionelt og trygt behandlingsforløb. Du er en teamplayer, og bidrager til et behageligt arbejdsmiljø, hvor der er tid og lyst til at give en kollega en hjælpende hånd.

 

HVORFOR SKIFTE TIL TANDPROTESEHUSET?

Det er vores erfaring, at der er mange medarbejdere som er kørt fast i deres nuværende job med etablerede rutiner med mange administrative opgaver, uden mulighed for at få eget patient- eller klinikansvar.

 

I Tandprotesehuset tilbyder vi en spændende og udviklende karriere i en hurtigt udviklende kæde. Administrative opgaver er outsourcet så du alene skal fokusere på dit arbejde med patienter eller i laboratoriet. Hos Tandprotesehuset har får du en høj grad selvstændigt ansvar med arbejde inden for alle dele af faget. Vi er fleksible og lytter til den enkelte medarbejders ønsker og forslag. Vi har et stærkt samarbejde mellem klinikkerne og med tandlægerne og en iværksætterånd hvor det kun er den enkelt som sætter begrænsningerne, og hvor du selv har mulighed for at påvirke de kommende beslutninger.

 

Vi tilbyder en yderst attraktiv løn på topmoderne klinikker med det nyeste udstyr

 

KONTAKT

Send din ansøgning og dit CV i en e-mail mærket ”klinikansvarlig til Helsingør” til jobs@tandprotesehuset.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at kontakte Jesper Møgelberg på telefon 41 99 82 55. For yderligere information se vores hjemmeside www.tandprotesehuset.dk.

Kontakt os allerede idag og få arbejdsglæden tilbage.