Tandprotese priser - Spar helt op til 25% på din tandprotese

De fleste tandteknikere skilter ikke med tandprotese priser - det gør vi fordi vi er blandt de absolut billigste.

Hos Tandprotesehuset er vi af den overbevisning, at det er muligt at have lave tandprotese priser, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service.

Vi anvender kun veldokumenterede materialer, og fremstiller selv vores tandproteser i en meget høj kvalitet - derfor giver vi 5 års garanti.

Hos Tandprotesehuset tilbyder vi vores patienter et koncept om fuld tilfredshed eller pengene tilbage - det synes vi, er det eneste rigtige.

Hvad koster en tandprotese i mit område

Vi har samlet en oversigt over priser på vores landsdækkende klinikker. Klik ind på din nærmeste klinik, og se prisen på din tandprotese.

Hos os kan du spare helt op til 25 procent, sammenlignet med andre tandteknikere og tandlæger i Danmark. Første forundersøgelse er altid gratis.

Priser på helprotese

Priserne på en helprotese varierer efter, hvordan du ønsker din tandprotese ser ud. Tandprotesehuset har 3 forskellige modeller: Standard, naturtro og naturtro plus. Naturtro plus modellen ser ud som dine egne naturlige tænder med indfarvet tandkød og tænder, der ligner helt naturlige tænder. Se priserne her på siden.

Priser på delprotese

Priserne på en delprotese varierer efter, hvordan du ønsker din tandprotese ser ud. Tandprotesehuset har 3 forskellige modeller: Standard, naturtro og naturtro plus. Naturtro plus modellen ser ud som dine egne naturlige tænder med indfarvet tandkød og tænder der ligner helt naturlige tænder. Se priserne her på siden.

Hvad koster et gebis?

Et gebis er kaldes også en tandprotese. Priserne på et gebis/tandprotese varierer efter, hvordan du ønsker din tandprotese ser ud. Tandprotesehuset har 3 forskellige modeller: Standard, naturtro og naturtro plus. Naturtro plus modellen ser ud som dine egne naturlige tænder med indfarvet tandkød og tænder der ligner helt naturlige tænder. Vores priser starter fra 5.995 kr. Se priserne her på siden.

Finansiering af din tandprotese

I samarbejde med Patientlån tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder.

Del din regning op i små overkommelige betalinger

Patientlån har specialiseret sig i lån til tandbehandling. Renten er blandt markedets laveste.
Se hvor lidt dine nye tænder kan koste per måned her.

Lånebeløb

1.000 kr.

50.000 kr.

Løbetid

12 mdr.

72 mdr.

Ved et samlet kreditbeløb på 12.000 kr. med en løbetid på 18 måneder. Årlig variabel debitorrente på 9,45%. Månedligt ydelse er 781 kr. inkl. et administrationsgebyr på 30 kr. De samlede kreditomkostninger udgør 2.063 kr. Den samlede tilbagebetaling på lånet er 14.063 kr. Et stiftelsesgebyr for oprettelse af lån på 600 kr. er medtaget i beregningen. ÅOP udgør 22,80%. Der forudsættes betaling via BS.