Tandtekniker i Silkeborg
Tandtekniker Silkeborg

Tandtekniker i Silkeborg

Tandproteser i høj kvalitet

Tandprotesehuset i Silkeborg - din lokale tandtekniker

Ring til os

Åbningstid:
Mandag og tors: 8.00 – 16.00
Tirsdag: 8.00 -15.45. Onsdag: 8.00-16.30
Fredag: 8.00 – 14.00

Ring på 53 73 07 83

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandtekniker? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Tandprotesehuset
Østergade 9, 1. sal
8600 Silkeborg

Flere 5 stjernede anmeldelser end nogen anden tandtekniker

Tandprotesehuset tilbyder alle former for tandproteser til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har indgået et tæt samarbejde med Godt Smil Tandlægerne, som vi flere steder også deler lokaler med.

Det betyder, at du kan få udført tandbehandling og tandproteser samme sted. Vi anvender altid kun de bedste materialer. 

Hos os kan du spare helt op til 25 procent på din tandprotese, sammenlignet med andre tandtekniker og tandlæger i Danmark.

7 gode grunde
til at vælge Tandprotesehuset:

Danmarks mest tilfredse patienter

Faste lave priser

Danmarks mest naturtro tandproteser

Danmarks bedste garanti

Attraktiv finansiering

Samarbejde med danmarks førende tandlæger

Kort behandlingsforløb

Hør Hannes oplevelse med Tandprotesehuset

Hør Hannes oplevelse med Tandprotesehuset

TANDPROTESEHUSET - DIN LOKALE TANDTEKNIKER I SILKEBORG

Velkommen til Tandprotesehuset - din lokale tandtekniker i Silkeborg. Vi er stolte af at være en af byens førende klinikker inden for tandteknik med rigtigt mange tilfredse patienter. 

Vores koncept er baseret på at tilbyde tandprotesebehandlinger af høj kvalitet til en fair pris. 

Hos os er mennesket i centrum, da det skal være en god oplevelse at gå til tandtekniker. Derfor har vi hos Tandprotesehuset ekstra fokus på at afhjælpe patienters tandlægeskræk.

BELIGGENHED

Klinikken er beliggende i samme bygning som Godt Smil tandlægerne, der er Danmarks største tandlægekæde med tilknyttet narkoselæge.

Det betyder at de mange patienter hos Godt Smil hurtigt kan få adgang til en af Danmarks førende tandproteseklinikker. 

Klinikkens venteværelse er rummeligt og lyst, indrettet stilrent og enkelt. Der er naturligvis mulighed for at læse i et blad eller bladre i dagens avis, mens du nyder en friskbrygget kop kaffe.

Om den kliniske tandtekniker

Klinikken er beliggende på Østergade 9, i starten af gågaden i byen. På klinikken arbejder Gabriella som er autoriseret klinisk tandtekniker og Anders som er klinisk tandtekniker.

På laboratoriet arbejder Lis som er uddannet laboratorietekniker. klinikken laver vi alle former for tandproteser herunder smileproteser, delproteser, tryklåsproteser og flexproteser. Vi laver også reparationer af proteser og ilægger ny bund i protesen. Klinikken er beliggende på 2 sal. Der er elevator så der er let adgang med rullestol eller gangstativ. Vi er åben alle ugens dagen og kan ofte modtage nye patienter inden for en uge efter henvendelse.

Vi har et tæt samarbejde med Godt Smil tandlægerne som vi også deler lokaler med. På klinikken tilbydes desuden behandling i narkose.

TILSKUD TIL DIN TANDPROTESE

Vi hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen. Det er gratis at få udarbejdet et økonomisk overslag til kommunen. Du kan læse mere om mulighederne for tilskud til tandprotese her. 

FINANSERING AF DIN TANDPROTESE

I samarbejde med patientlaan.dk tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder af din tandprotesebehandling. Vi hjælper dig gerne med at udfylde ansøgningen. Du kan læse mere om finansering af tandprotese her.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Hos Tandprotesehuset er din forundersøgelse 100% gratis. Ved forundersøgelsen udarbejder vi en behandlingplan og et økonomisk overslag. Forundersøgelsen giver dig også mulighed for at lære os at kende, inden du træffer dit valg. Du kan læse mere om vores gratis forundersøgelse her. 

GARANTI

Din tilfredshed betyder alt for os. Du kan læse mere om din garanti her.

Vi prismatcher alle tandteknikere i Danmark

Vi tilbyder – som den eneste landsdækkende kæde – prismatch på alle nye proteser og faktisk også gratis konsultation ifm. forundersøgelse.

LÆS MERE OG
Kontakt os allerede idag

Tandprotesebehandlinger i Silkeborg

Tandprotesehuset i Silkeborg råder over et personale med et højt fagligt niveau, hvor tværfaglighed er prioriteret for at yde den optimale kvalitet i behandlingen.

Vores dygtige tandteknikere udfører følgende behandlinger:  

Tandprotesehuset Silkeborg

Kommer lige fra Tandprotesehuset i Silkeborg, og som jeg skrev før har jeg kun rosende ord til Gabriella, jeg har kun oplevet en venlig og professionel behandling.PS: Vil gerne anbefale stedet.😉👍.Tak for nu

Lif Burgwald

Vores professionelle tandteknikere i Silkeborg

Hos tandprotesehuset i Silkeborg er du i trygge hænder hos vores højt kvalificerede tandteknikere. De har mange års erfaring og sætter en stor ære i at lytte og forstå dig, så de kan guide og hjælpe dig på den helt rigtige måde. Du bliver mødt med et smil på læben, hver gang du besøger os i klinikken.

Find Tandprotesehuset i Silkeborg

Du finder Tandprotesehuset i Silkeborg på følgende adresse:

Tandprotesehuset i Silkeborg

Østergade 9

8600 Silkeborg

Handicapvenlig

Klinikken er yderst handicapvenlig med elevator.

Parkeringsforhold

Der findes parkeringsforhold tæt på klinikken.