Tandprotesehuset

Garanti

Hos Tandprotesehuset tilbyder vi alle vores patienter et koncept om fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Det synes vi er det eneste rigtige! Din tilfredshed betyder alt for os.

Vores tandteknikere er meget kvalitetsbevidste og tilstræber sig altid at opnå det bedste resultat. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med din nye tandprotese, kan du inden for 3 måneder efter, at du har fået udleveret denne, vælge at få pengene tilbage.

Vi tilbyder med andre ord vores patienter et koncept om fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Det er dog vigtigt, at du så tidligt som muligt i forløbet fortæller os, at du ikke er tilfreds. Så har vi en mulighed for at tilpasse din tandprotese, funktionelt såvel som kosmetisk.

5 års garanti på brud af helproteser og delproteser (akrylmateriale, titaniumgane og tænder). Denne garanti dækker for skader, der opstår ved tygning. Garantien dækker naturligvis ikke ved tab af tandprotese, eksempelvis i vask, på gulv eller lignende.

Bemærk at tandprotesen altid skal være funktionel med hensyn til både pasform og sammenbid. Derudover kræver den lange garanti, at der foretages et årligt eftersyn af tandprotesen. Vælger du at udeblive for det årlige eftersyn, bortfalder den lange garanti.

Garanti

Vi tilbyder dig fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Proteseproblemer ?

 Kontakt os