Garanti

Hos Tandprotesehuset tilbyder vi vores patienter en garanti. Det synes vi er det eneste rigtige! Din tilfredshed betyder alt for os.

Vores tandteknikere er meget kvalitetsbevidste og tilstræber sig altid at opnå det bedste resultat.

Vi tilbyder vores patienter en garanti gennem de første tre måneder med nye tandproteser. 

Det er dog vigtigt, at du så tidligt som muligt i forløbet og senest 3 måneder efter du har fået din tandprotese, skriftligt fortæller os, at du vil gøre brug af din garanti. Vi vil herefter over en periode tilpasse din tandprotese, funktionelt såvel som kosmetisk. Hvis dette ikke giver det resultat som med rette kan forventes tilbagebetaler vi dine penge mod at du afleverer din tandprotese tilbage til destruktion.

Garantien gælder dog ikke tandudtræknings- og midlertidige proteser.

Få op til 5 års garanti

På vores standard proteser tilbydes du 2 års garanti, mens du på vores naturtro og naturtro plus proteser tilbydes 5 års garanti. Garantien dækker brud af helproteser og delproteser (akrylmateriale, titaniumgane og tænder).

Denne garanti dækker for skader, der opstår ved tygning. Garantien dækker naturligvis ikke almindelig slitage eller ved tab af tandprotese, eksempelvis i vask, på gulv eller lignende.

Bemærk at tandprotesen altid skal være funktionel med hensyn til både pasform og sammenbid. Derudover kræver den lange garanti, at der foretages et årligt eftersyn af tandprotesen. Vælger du at udeblive for det årlige eftersyn, bortfalder den lange garanti.

Garanti

Vi tilbyder dig Tandprotesehusets garanti

Proteseproblemer ?

 Kontakt os