Tandtekniker i Taastrup
Tandtekniker Taastrup

Tandtekniker i Taastrup

Tandproteser i høj kvalitet

Tandprotesehuset i Taastrup - din lokale tandtekniker

Ring til os

Åbningstid:
Mandag og onsdag: 8.00 – 16.00
Telefontid: alle ugens dage 8.00-15.30

Ring på 53 73 07 93

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandtekniker? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Tandprotesehuset
Taastrup Hovedgade 50, 2 sal
2630 Taastrup

Flere 5 stjernede anmeldelser end nogen anden tandtekniker

Tandprotesehuset tilbyder alle former for tandproteser til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har indgået et tæt samarbejde med Godt Smil Tandlægerne, som vi flere steder også deler lokaler med.

Det betyder, at du kan få udført tandbehandling og tandproteser samme sted. Vi anvender altid kun de bedste materialer. 

Hos os kan du spare helt op til 25 procent på din tandprotese, sammenlignet med andre tandtekniker og tandlæger i Danmark.

7 gode grunde
til at vælge Tandprotesehuset:

Flest 5-stjernede anmeldelser

Høj kvalitet til lave priser

Gratis forundersøgelse

Danmarks bedste garanti

Attraktiv finansiering

Tæt samarbejde med tandlæger

Egne dentallaboratorier

Hør Hannes oplevelse med Tandprotesehuset

Hør Hannes oplevelse med Tandprotesehuset

TANDPROTESEHUSET - DIN LOKALE TANDTEKNIKER I TAASTRUP

Velkommen til Tandprotesehuset - din lokale tandtekniker i Taastrup. Vi er stolte af at være en af byens førende klinikker inden for tandteknik med rigtigt mange tilfredse patienter. 

Vores koncept er baseret på at tilbyde tandprotesebehandlinger af høj kvalitet til en fast lav pris. Hos os er mennesket i centrum, da det skal være en god oplevelse at gå til tandtekniker. Derfor har vi hos Tandprotesehuset ekstra fokus på at afhjælpe patienters tandlægeskræk.

BELIGGENHED

Klinikken er beliggende på Taastrup Hovedgade 50, på etagen over Godt Smil tandlægerne, der er en af Danmarks største tandlægekæder med tilknyttet narkoselæge. Det betyder at de mange patienter hos Godt Smil hurtigt kan få adgang til en af Danmarks førende tandproteseklinikker. 

Klinikkens venteværelse er rummeligt og lyst, indrettet stilrent og enkelt. Der er naturligvis mulighed for at læse i et blad eller bladre i dagens avis.

Om den kliniske tandtekniker

Klinikken er beliggende på Taastrup Hovedgade 50, 2 sal i Taastrup centrum, nær togstationen. På klinikken arbejder Sara som er klinisk tandtekniker og Mia sidder på laboratoriet. På klinikken laver vi alle former for tandproteser herunder smileproteser, delproteser, tryklåsproteser og flexproteser. Vi laver også reparationer af proteser og ilægger ny bund i protesen. Klinikken har en stor elevator så personer med gangstativ eller rullestol har let adgang. Vi er åben mandag og onsdag og kan ofte modtage nye patienter inden for 1 uge efter henvendelse.

Vi har et tæt samarbejde med Godt Smil tandlægerne som er beliggende i lokalerne nedenunder. På tandklinikken tilbydes desuden behandling i narkose.

TILSKUD TIL DIN TANDPROTESE

Vi hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen. Det er gratis at få udarbejdet et økonomisk overslag til kommunen. Du kan læse mere om mulighederne for tilskud til tandprotese her. 

FINANSERING AF DIN TANDPROTESE

I samarbejde med patientlaan.dk tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder af din tandprotesebehandling. Vi hjælper dig gerne med at udfylde ansøgningen. Du kan læse mere om finansering af tandprotese her.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Hos Tandprotesehuset er din forundersøgelse 100% gratis. Ved forundersøgelsen udarbejder vi en behandlingplan og et økonomisk overslag. Forundersøgelsen giver dig også mulighed for at lære os at kende, inden du træffer dit valg. Du kan læse mere om vores gratis forundersøgelse her. 

GARANTI

Din tilfredshed betyder alt for os. Du kan læse mere om din garanti her.

Vi prismatcher alle tandteknikere i Danmark

Vi tilbyder – som den eneste landsdækkende kæde – prismatch på alle nye proteser og faktisk også gratis konsultation ifm. forundersøgelse.

LÆS MERE OG
Kontakt os allerede idag

Tandprotesebehandlinger i Taastup

Vores professionelle tandteknikere i Taastrup tilbyder dig følgende behandlinger:  

Tandprotesehuset

Deres service er kanon, de er så venlige og rigtig professionelle ! Virkelig en rar fornemmelse at komme hos dem :)

Heidi Asdal

Vores professionelle tandteknikere i Taastrup

Hos tandprotesehuset i Taastrup er du i trygge hænder hos vores højt kvalificerede tandteknikere. De har mange års erfaring og sætter en stor ære i at lytte og forstå dig, så de kan guide og hjælpe dig på den helt rigtige måde. Du bliver mødt med et smil på læben, hver gang du besøger os i klinikken.

Find Tandprotesehuset i Taastrup

Du finder Tandprotesehuset i Taastrup på følgende adresse:

Tandprotesehuset i Taastrup

Taastrup Hovedgade 50

2630 Taastrup

Handicapvenlig

Tandprotesehuset i Taastrup er yderst handicapvenlig med elevator.

Parkeringsforhold

Klinikken tilbyder gratis parkeringsfaciliteter.