Tandprotesehuset i Esbjerg - din lokale tandtekniker

Ring til os

Telefontid: Mandag – Torsdag: 8.00 – 16.00
Fredag: 8.00 – 14.00

Ring på 73 70 74 61

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandtekniker? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Tandprotesehuset
Kongensgade 46
6700 Esbjerg

Tandprotesehuset - Tandtekniker i Esbjerg

Tandprotesehuset tilbyder alle former for tandproteser til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har indgået et tæt samarbejde med Godt Smil Tandlægerne, som vi flere steder også deler lokaler med.

Det betyder, at du kan få udført tandbehandling og tandproteser samme sted. Vi fremstiller alle tandproteser på eget dansk dentallaboratorium og anvender altid kun de bedste materialer. 

Hos os kan du spare helt op til 25 procent på din tandprotese, sammenlignet med andre tandtekniker og tandlæger i Danmark.

Vælg os
og nyd godt af:

Høj kvalitet til lave priser

Tæt samarbejde med tandlæger

Attraktiv finansiering

Tilfredshedsgaranti

Gratis forundersøgelse

Eget dentallaboratorium

TANDPROTESEHUSET - DIN LOKALE TANDTEKNIKER I ESBJERG

Velkommen til Tandprotesehuset - din lokale tandtekniker i Esbjerg. Vi er stolte af at være en af byens førende klinikker inden for tandteknik med rigtigt mange tilfredse patienter. 

Vores koncept er baseret på at tilbyde tandprotesebehandlinger af høj kvalitet til en fair pris. 

Hos os er mennesket i centrum, da det skal være en god oplevelse at gå til tandtekniker. Derfor har vi hos Tandprotesehuset ekstra fokus på at afhjælpe patienters tandlægeskræk.

BELIGGENHED

Klinikken er beliggende i samme bygning som Godt Smil tandlægerne, der er Danmarks største tandlægekæde med tilknyttet narkoselæge. Det betyder at de mange patienter hos Godt Smil hurtigt kan få adgang til en af Danmarks førende tandproteseklinikker. 

Klinikkens venteværelse er rummeligt og lyst, indrettet stilrent og enkelt. Der er naturligvis mulighed for at læse i et blad eller bladre i dagens avis, mens du nyder en friskbrygget kop kaffe 

TILSKUD TIL DIN TANDPROTESE

Vi hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen. Det er gratis at få udarbejdet et økonomisk overslag til kommunen. Du kan læse mere om mulighederne for tilskud til tandprotese her. 

FINANSERING AF DIN TANDPROTESE

I samarbejde med patientlaan.dk tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder af din tandprotesebehandling. Vi hjælper dig gerne med at udfylde ansøgningen. Du kan læse mere om finansering af tandprotese her.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Hos Tandprotesehuset er din forundersøgelse 100% gratis. Ved forundersøgelsen udarbejder vi en behandlingplan og et økonomisk overslag. Forundersøgelsen giver dig også mulighed for at lære os at kende, inden du træffer dit valg. Du kan læse mere om vores gratis forundersøgelse her. 

TILFREDSHEDSGARANTI

Din tilfredshed betyder alt for os, og derfor tilbyder vi dig et koncept om fuld tilfredshed eller pengene retur. Du kan læse mere om tilfredshedsgaranti her.

Tandprotesebehandlinger i Esbjerg

Vores professionelle tandteknikere i Esbjerg tilbyder dig følgende behandlinger:

Bedre service og lavere priser skal man lede længe efter

Bedre service og lavere priser skal man lede rigtig længe efter. Anbefaler jer glædeligt til alle. Elsker min protese og kan nu smile igen. Selv min tandlægeskræk har I været med til at behandle, så jeg nu er i stand til at få efterset og behandlet de tænder der var til at redde.

Tina Crone Rasmussen

Mød vores professionelle tandteknikere i Esbjerg

Hos tandprotesehuset i Esbjerg er du i trygge hænder hos vores højt kvalificerede tandteknikere. De har mange års erfaring og sætter en stor ære i at lytte og forstå dig, så de kan guide og hjælpe dig på den helt rigtige måde. Du bliver mødt med et smil på læben, hver gang du besøger os i klinikken.

Steffen

AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

Marianne

AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

Rasmus

AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

Morten

AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

TINA

KLINISK TANDTEKNIKER ASSISTENT

Ditte

KLINISK TANDTEKNIKERASSISTENT

Mathilde

ELEV

BELINDA

ELEV

Find Tandprotesehuset i Esbjerg

Du finder Tandprotesehuset i Esbjerg på følgende adresse:

Tandprotesehuset i Esbjerg

Kongensgade 46

6700 Esbjerg