Tandprotesehuset

Tandprotesehuset i Viborg - din lokale tandtekniker

Ring til os

Telefontid: Mandag – Torsdag: 8.00 – 16.00
Fredag: 8.00 – 15.00

Ring på 53 73 07 84

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandtekniker? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Tandprotesehuset
Stadion Allé 21
8800 Viborg

Tandprotesehuset - Tandtekniker i Viborg

Tandprotesehuset tilbyder alle former for tandproteser til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har indgået et tæt samarbejde med Godt Smil Tandlægerne, som vi flere steder også deler lokaler med. Det betyder, at du kan få udført tandbehandling og tandproteser samme sted. Vi fremstiller alle tandproteser på eget dansk dentallaboratorium og anvender altid kun de bedste materialer. Vores klinikker har fået 5 stjerner på Trustpilot pga. vores service og høje kvalitet til faste lave priser.

Vælg os
og nyd godt af:

Høj kvalitet til lave priser

Tæt samarbejde med tandlæger

Rente- og gebyrfri finansiering

Tilfredshedsgaranti

Gratis forundersøgelse

Eget dentallaboratorium

TANDPROTESEHUSET - DIN LOKALE TANDTEKNIKER I VIBORG

Velkommen til Tandprotesehuset - din lokale tandtekniker i Viborg. Vi er stolte af at være en af byens førende klinikker inden for tandteknik med rigtigt mange tilfredse patienter. Vores koncept er baseret på at tilbyde tandprotesebehandlinger af høj kvalitet til en fair pris. Hos os er mennesket i centrum, da det skal være en god oplevelse at gå til tandtekniker. Derfor har vi hos Tandprotesehuset ekstra fokus på at afhjælpe patienters tandlægeskræk.

BELIGGENHED

Klinikken er beliggende i samme bygning som Godt Smil tandlægerne, der er Danmarks største tandlægekæde med tilknyttet narkoselæge. Det betyder at de mange patienter hos Godt Smil hurtigt kan få adgang til en af Danmarks førende tandproteseklinikker. Klinikkens venteværelse er rummeligt og lyst, indrettet stilrent og enkelt. Der er naturligvis mulighed for at læse i et blad eller bladre i dagens avis, mens du nyder en friskbrygget kop kaffe 

TILSKUD TIL DIN TANDPROTESE

Vi hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen. Det er gratis at få udarbejdet et økonomisk overslag til kommunen. Du kan læse mere om mulighederne for tilskud til tandprotese her. 

FINANSERING AF DIN TANDPROTESE

I samarbejde med patientlaan.dk tilbyder vi 100% gebyr- og rentefri finansering af din tandprotese. Vi hjælper dig gerne med at udfylde ansøgningen. Du kan læse mere om finansering af tandprotese her.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Hos Tandprotesehuset er din forundersøgelse 100% gratis. Ved forundersøgelsen udarbejder vi en behandlingplan og et økonomisk overslag. Forundersøgelsen giver dig også mulighed for at lære os at kende, inden du træffer dit valg. Du kan læse mere om vores gratis forundersøgelse her. 

TILFREDSHEDSGARANTI

Din tilfredshed betyder alt for os, og derfor tilbyder vi dig et koncept om fuld tilfredshed eller pengene retur. Du kan læse mere om tilfredshedsgaranti her.

Tandprotesebehandlinger i Viborg

Vores professionelle tandteknikere i Viborg tilbyder dig følgende behandlinger:

Meget fin behandling

Jeg er meget glad og tilfreds med den gode behandling,det kunne ikke gøres bedre,så tak til Pernille Zimmer og hele holdet

Lene Olsen

Mød vores professionelle tandteknikere i Viborg

Hos Tandprotesehuset i Viborg er du i trygge hænder hos vores højt kvalificerede tandteknikere. De har mange års erfaring og sætter en stor ære i at lytte og forstå dig, så de kan guide og hjælpe dig på den helt rigtige måde. Du bliver mødt med et smil på læben, hver gang du besøger os i klinikken.

Pernille

AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

Silje

AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

Lasse

ELEV

MARIE

ELEV

Find Tandprotesehuset i Viborg

Du finder Tandprotesehuset i Viborg på følgende adresse:

Tandprotesehuset i Viborg

Stadion Alle 21

8800 Viborg

Handicapvenligt

Tandprotesehusets klinik i Viborg er yderst handicapvenlig

Parkering

Der er mange gratis parkeringspladser udenfor klinikken, så det skal du ikke bekymre dig om, når du besøger os.