Kvalitet

Vi tilbyder tandproteser af høj kvalitet til faste lave priser. Hos os kan du spare helt op til 25 procent, sammenlignet med andre tandteknikere og tandlæger i Danmark. Vores tætte samarbejde med tandlæger sikrer, at vi har alle de nødvendige kompetencer på klinikken.

Du får ekspertise samt kvalitet

Vi tilbyder tandproteser af høj kvalitet til lave priser. Hos Tandprotesehuset er vi eksperter i at fremstille alle former for tandproteser med et naturligt udseende, der vil genskabe dit smil.

I samarbejde med nogle af de dygtigste tandlæger i Danmark tilbyder vi også tandproteser baseret på implantater.

Du er i trygge hænder

Vores dygtige tandteknikere anvender de nyeste metoder og kun de bedste materialer i behandlingerne.

Hos Tandprotesehuset er du i trygge hænder under hele dit behandlingsforløb. Vi glæder os til at give dig en rigtig god oplevelse på vores klinikker.

Alle vores patienter tilbydes fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Ønsker du finansiering af din behandling har vi flere attraktive finansieringsmuligheder. Du kan ansøge om finansiering direkte hos vores samarbejdspartner Patientlån.dk

Når vi vælger leverandører har vi meget fokus på at både kvalitet og service skal have en høj standard. Vores primære leverandører af forbrugsmaterialer til Tandprotesehuset er Cenger og Elstrøm Dental, som begge er blandt Danmarks største leverandører af forbrugsmaterialer og udstyr til dentalbranchen.

Ved fremstilling af tandproteser anvendes vores egne dentallaboratorier, som er beliggende i forbindelse med vores klinikker. Fordelen ved at have egne laboratorier er at vi hurtigt kan foretage tilpasninger af proteserne. 

Vores laboratorier er indrettet med markedets nyeste udstyr, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet i vores behandlinger. Vi har desuden investeret i nogle yderst komfortable patientstole, som er med til at gøre din behandling hos os lidt mere behagelig.

Klinikkerne i Tandprotesehuset er topmoderne og råder over markedets nyeste udstyr. Vi har blandt andet investeret i nogle meget komfortable patientstole, som gør din behandling lidt mere behagelig.

Klinikkerne har desuden egne lokale dentallaboratorier, hvor vores dygtige kliniske tandteknikere selv fremstiller tandproteserne. Vi har dermed fuld kontrol over hvilke materialer der anvendes i vores behandlinger.

Vi glæder os til at vise dig, hvordan den teknologiske udvikling kan hjælpe os med at fremstille nogle holdbare og æstetiske tandproteser.

Vores tandteknikere er meget kvalitetsbevidste og tilstræber altid at opnå det bedste resultat. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med din nye tandprotese, kan du inden for 3 måneder efter, at du har fået udleveret denne, vælge at få pengene tilbage.

Vi tilbyder med andre ord vores patienter et koncept om fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Det er dog vigtigt, at du så tidligt som muligt i forløbet fortæller os, at du ikke er tilfreds. Så har vi en mulighed for at tilpasse din tandprotese, funktionelt såvel som kosmetisk.

5 års garanti på brud af helproteser og delproteser (akrylmateriale, titaniumgane og tænder). Denne garanti dækker for skader, der opstår ved tygning. Garantien dækker naturligvis ikke ved tab af tandprotese, eksempelvis i vask, på gulv eller lignende.

Bemærk at tandprotesen altid skal være funktionel med hensyn til både pasform og sammenbid. Derudover kræver den lange garanti, at der foretages et årligt eftersyn af tandprotesen. Vælger du at udeblive for det årlige eftersyn, bortfalder den lange garanti.

Tandprotehuset har indgået et tæt samarbejde med en række tandlæger, heriblandt Godt Smil Tandlægerne, som er en af Danmarks største og førende tandlægekæder. På nogle af vores klinikker er vi endda så heldige at dele lokaler med tandlægerne. For vores patienter betyder det en høj grad af fleksibilitet og tryghed i behandlingen. 

Har du stadig nogle af dine naturlige tænder tilbage, skal din tandprotesebehandling først godkendes af en tandlæge. Vi samarbejder med alle tandlæger og ofte kan vi få en tid allerede samme dag, som du er til forundersøgelse hos Tandprotesehuset.

Hvis du har en anden tandlæge end Godt Smil Tandlægerne, så vil vi naturligvis også gerne samarbejde med din eksisterende tandlæge, som nemt kan henvise din videre behandling til Tandprotesehuset.

Vi glæder os til at vise dig de mange fordele ved vores samarbejde med dygtige tandlæger.