Se før og efter billeder her

Se billederne længere nede

Kontakt os

Tandprotese før og efter billeder

 Er du nysgerrig på, hvor naturligt et resultat du kan opnå med en tandprotese fra Tandprotesehuset. Så kig med her. Vi har samlet nogle før og efter billeder.

For os er det vigtigste du er 100% tilfreds. Det betyder at vi altid grundigt informerer og taler med dig om dine muligheder inden, så du har ro i maven til at tage den beslutning der er den rette for dig. Vi står inde for kvaliteten, så vi kan sikre dig holdbare løsninger. 

 

Delprotese i overmunden

Tryklåsprotese i over- og undermund

Helprotese i overmund og tryklåsprotese i undermund

Helprotese i overmund

Delprotese i over- og undermund

Delprotese i overmunden

Helprotese i overmunden og delprotese i undermunden

 

Vi har mange forskellige muligheder. Hvis dine tænder er stærke nok til det kan vi lave en delprotese. En delprotese sidder fast i form af små bøjler der hæfter på dine egne tænder.

En delprotese gør det muligt at bevare egne tænder så længe som muligt. 

Vi tilbyder også løsninger med helproteser, hvis du mangler alle dine tænder eller hvis du ikke har nogle der er stærke nok til at bevare. Vi har altid tre typer af proteser. Du kan vælge mellem standard, naturtro og naturtro plus. 

En tryklåsprotese er en løsning til dig, der ønsker den mindst mulige protese, som sidder bedst muligt fast. Den hæfter til gummen i form af små tryklåse, der er indopereret i kæbeknoglen. Det er det tætteste du kommer på en fast protese løsning. 

Vidste du at vi hos Tandprotesehuset tilbyder dig en gratis forundersøgelse. Det gør vi til alle nye patienter. Ved forundersøgelsen vil vi gøre dig meget klogere på dine muligheder. Vi kan også hjælpe dig med at kigge på hvilke tilskud du er berettiget samt hvordan du evt. kan få behandlingen finansieret. Se meget mere her: https://tandprotesehuset.dk/priser-paa-tandproteser/gratis-forundersoegelse/

 

Proteseproblemer ?

 Kontakt os