Fleksibel delprotese
Fleksibel delprotese

Fleksibel delprotese

Læs mere om emnet her

Kontakt os her

Fleksibel delprotese

En delprotese kan udformes på mange måder. En flexibel delprotese er let og smidig. Den indeholder modsat en unitor ikke stål. De forskellige proteser opfylder forskellige behov. Det er vigtigt at investere i en protese, som matcher dit behov og ikke mindst dine ønsker. Generelt er en delprotese en flexibel løsning. Læs mere om del proteser og bliv meget klogere på de flexible delproteser.

Hvad er en flexibel delprotese?

En flexibel delprotese er en protese der primært er udarbejdet i akryl. Det gør den smidig og let.

Den adskiller sig fra den delprotese type, der kaldes en unitor, blandt andet ved at den ikke indeholder metal. Nogle kalder den flexible delprotese for en flex protese. En flexprotese er også en mulighed til dig, som er i et behandlingsforløb, hvor du undervejs kan have behov for noget at smile med imens et evt. implantat opheler. Denne løsning vil typisk omtales som en smileprotese.

Hvem kan have gavn af en delprotese?

En delprotese er til dig, som ikke mangler alle dine tænder og stadig har nogle af egne naturlige tænder, som er bevaringsværdige. Det er tandlægen, der vurderer hvilke tænder, som er bevaringsværdige. Tandlægen laver sin vurdering udfra de naturlige tænders fæste. Det betyder, hvor godt de stadig sidder fast i kæbeknoglen. Derudover kigger tandlægen også på, hvor meget tandsubstans, der er tilbage på de enkelte tænder. Har du nogle naturlige tænder tilbage, der ikke er løse og som ikke er ødelagt af caries, så er en delprotese en god mulighed for at bevare disse egne tænder så længe som muligt ved at supplere dem med en delprotese.

Hvornår er en delprotese den bedste mulighed?

Det er individuelt, hvilken mulighed der er den bedste. Derfor vurderes og rådgives der også altid udfra dit individuelle behov. For at kunne vurdere og rådgive dig kræver det både et besøg hos din tandlæge og din tandtekniker. En delprotese er en god løsning, hvis du ønsker at bevare egne tænder længst muligt. En delprotese er flexibel og kan udvides, hvis du skulle miste flere af dine egne tænder. 

Hvad kan en delprotese?

En delprotese kan supplere dine egne tænder og fylde ind der hvor du mangler tænder. En delprotese er en flexibel løsning med mulighed for den kan udvides, hvis du skulle miste flere tænder. Det er en måde hvorpå du kan bevare dine egne tænder længst muligt. Vil du vide meget mere om de forskellige delprotese typer og hvad de kan gøre for dig, så kontakt os. Hos Tandprotesehuset tilbyder vi en gratis forundersøgelse til alle nye patienter. Se mere her: https://tandprotesehuset.dk/priser-paa-tandproteser/gratis-forundersoegelse/

Hør Hannes oplevelse med Tandprotesehuset

Hør Hannes oplevelse med Tandprotesehuset

Vil du vide mere eller bestille en tid ?

Bliv kontaktet