gebis pris
gebis pris

Gebis pris

Find prisen her hos os

Kontakt os

Overvejer du at investere i et nyt gebis. Det kan være en stor beslutning. Måske har du mange spørgsmål eller mangler du et økonomisk overblik. Lad os hjælpe med svar på de oftest stillede spørgsmål.

Vi har 3 forskellige tandprotesekvaliteter - se dem forklaret her

Hvad koster et gebis

Prisen på dit nye gebis afhænger af hvilken model du vælger. Hos Tandprotesehuset har vi 3 modeller. Du kan vælge mellem: Standard, naturtro og naturtro plus.

Vælger du naturtro plus kan du forvente en model, der matcher dine egne naturlige tænder.

Vores opdaterede priser på din klinik fremgår af vores hjemmeside. Er du i tvivl om hvilken model du skal vælge, så kig ind hos os.

Hos Tandprotesehuset kan vi vise dig modellerne og informere dig om hvad du kan forvente inden du beslutter dig. Vi hjælper dig også med et økonomisk overblik. Vi skræddersyr et forløb og en pris der matcher dine ønsker og behov.

pris på gebis

Er en protese og et gebis det samme

Ja, en protese er til for at erstatte de tænder du mangler i både overkæbe og underkæbe.

Mangler du alle dine tænder vil der være tale om en helprotese. Mangler du ikke alle dine tænder hedder det en delprotese.

En protese kaldes også for et gebis eller for forlorne tænder. I dag er det muligt at lave et sæt tænder, som ligner dem du engang havde. Find et billede fra dengang du smilede med dine naturlige tænder og lad os genskabe dit unikke smil.

Kan jeg få tilskud til en protese

Det er muligt at få tilskud til en protese. Dette søges gennem den kommune hvor du bor. Er du pensionist og økonomisk vanskeligt stillet er det muligt at få dækket op til 85%.

Vi hjælper dig med at ansøge. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark i gruppe 1 eller 2 kan du også få tilskud til tandprotetisk arbejde. Du kan få dækket op til 50% af egen udgiften. Vær dog opmærksom på at Sygeforsikring Danmark er en privat forsikring.

Hør Mads´ oplevelse med Tandprotesehuset

Hør Mads´ oplevelse med Tandprotesehuset

Vil du vide mere eller bestille en tid ?

Bliv kontaktet