Helprotese på 4 implantater
Helprotese på 4 implantater

Helprotese på 4 implantater

Læs mere herunder

Kontakt os

Mangler du tænder i din overmund, så har du måske svært ved at smile uden at tænke på hvad andre mon tænker. Eller måske føler du godt du kunne bruge nogle flere tænder at tygge med.

Vi har 3 forskellige tandprotesekvaliteter - se dem forklaret her

Ønsker du en proteseløsning, hvor du ikke behøver bekymre dig over, hvorvidt dine tænder sidder godt fast. Måske synes du idéen om et gebis lyder, som lidt af en mundfuld.

Mange kan have svært ved at forlige sig med tanken om ikke længere at have egne tænder og frygter risikoen for, at protesen er synlig eller ryger ud når der tygges eller grines.
Sådan behøver det ikke være.

Har du hørt om muligheden for en helprotese på tryklåse?
Vil du vide mere om hvad det er, så læs med nedenfor.

Hvornår er en helprotese på implantater en mulighed

En helprotese på implantater er en mulighed for dig, der har en kæbeknogle, som er egnet til implantater. Din tandlæge vil i form af et røntgenbillede hurtigt kunne vurdere dine muligheder.

Er din kæbeknogle ikke god nok vil der i nogle tilfælde være mulighed for at genopbygge din knogle. Det er sjældent det ikke er muligt.

En helprotese i overkæben vil ofte kræve isættelse af 4 implantater.
En helprotese i underkæben vil ofte kræve isættelse af 2 implantater.

Hvad er en tryklåsprotese

En helprotese på 4 tandimplantater kaldes også en tryklåsprotese. Tryklåsene består af 4 implantatskruer af titanium. De 4 skruer monteres med en trykknap, som passer til protesen.

En helprotese på tryklåse er en rigtig god løsning til dig, som ønsker en protese med en mindre gane. Det kan tage tid at vænne sig til en protese. Har du svært ved at vænne dig til ganen i din protese og føler du besvær med udtale, når du har din protese i, så kan en opgradering til en tryklåsprotese være en mulighed

Hvordan er processen

Når du har besluttet dig for at få en helprotese på tandimplantater skal du vide, der ofte går ca. 3 til 6 måneder før du er helt i mål.

Først skal tænderne fjernes. Hvorefter knoglen skal hele op, inden implantaterne kan isættes.
Når implantaterne skrues i skal de tilmed hele og vokse fast i knoglen inden protesen kan sættes på. Mens ophelingen foregår har du en midlertidig tandprotese i munden. Det betyder, at du ikke skal gå uden tænder på noget tidspunkt.

Vidste du
Din knogle svinder ind, når du mister dine tænder. En stor fordel ved en protese på implantater er, at implantatskruerne i kæben holder på knoglen. Det betyder meget for dit udseende. Måske har du selv set hvordan ældre mennesker uden tænder kan se indsunkne ud i ansigt og kinder.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at få en helprotese på implantater. Kontakt os, så hjælper vi dig med et overblik og en pris på din behandling, så du har alle oplysninger inden du beslutter dig.

delprotese i overmunden

Hør Mads´ oplevelse med Tandprotesehuset

Hør Mads´ oplevelse med Tandprotesehuset

Vil du vide mere eller bestille en tid ?

Bliv kontaktet