Behandling af rådne og dårlige tænder
Behandling af rådne og dårlige tænder

Behandling af rådne og dårlige tænder

Læs mere om emnet her

Kontakt os her

Her får du mere info om dålige tænder

Lider du af dårlige tænder? Er du bange for andre tænker om dig at du har rådne eller dårlige tænder?

Lige meget hvad årsagen er vil vi bestræbes os på at hjælpe dig. Det er ikke rart at skamme sig over sine tænder eller føle sig vurderet. Vores tænder er en stor del af vores identitet udadtil. Det er tit smilet vi først vi ser hos et andet menneske. Holder du igen med at smile fordi du synes dine tænder ser rådne og dårlige ud? Sæt dig selv fri og få det smil du fortjener. 

Hvorfor får man rådne og dårlige tænder

Oplever du dine tænder rådner og har du altid lidt af dårlige tænder. Stop med at slå dig selv i hovedet. Du skal vide der kan være mange årsager til man lider af dårlige tænder. Vi har altid fået tudet ørene fulde af at man selv er skyld i at have dårlige tænder. Vidste du, at man kan være genetisk disponeret, samt at noget medicin eller nogle sygdomme også spiller ind? Tager du medicin, der gør dig mundtør er du i øget risiko for at lide af dårlige tænder.

Kan man redde rådne og dårlige tænder

Ja, ingen fortjener at gå rundt med rådne og dårlige tænder. Der er så meget man kan gøre. Det er også muligt at få nye tænder, hvis de gamle ikke kan genopbygges. Muligheder er der nok af og hos Tandprotesehuset bestræber vi os på at imødekomme dine ønsker. Lad os lave en gratis forundersøgelse, så du kan blive klogere på dine muligheder.

Hvor får jeg hjælp til rådne og dårlige tænder

Du kan, som medlem af Sygeforsikring Danmark få tilskud til din behandling. Har du helbredstillæg kan det også hjælpe dig med dine tænder. Er dine tænder så dårlige, at de ikke kan mere kan vi hos Tandprotesehuset hjælpe dig i mål med nogle nye. Har du tandsmerter og dårlige tænder kan det være du også lider af tandlægeskræk. Mange har dårlige oplevelser med i bagagen. Vi har stor forståelse for det kan tage tid at tage det første skridt og bede om hjælp. Tager du det første holder vi dig i hånden på rejsen gennem de næste. En rejse du ikke kommer til at fortryde.

Hvem får rådne og dårlige tænder

Der er ikke nogle regler for hvem der rammes, men vi ved at man kan være genetisk disponeret og derudover, så kan noget medicin og nogle sygdomme også påvirke tænderne. Det bedste man selv kan gøre er at holde en god mundhygiejne. Dette kan dog være svært, hvis tænderne først er dårlige, da knækkede og rådne tænder gør det muligt for bakterierne at gemme sig mange steder.

 

Hør Hannes oplevelse med Tandprotesehuset

Hør Hannes oplevelse med Tandprotesehuset

Vil du vide mere eller bestille en tid ?

Bliv kontaktet