Unitor protese
Unitor protese

Unitor protese

Lær mere om protesen her

Kontakt os

Mangler du en eller flere tænder? Vidste du en unitor protese kan erstatte dine manglende tænder. Måske lider du også tænder, der er løse. Du skal vide, at lige meget hvilke udfordringer du har med dine tænder findes der en løsning, så du kan få smilet tilbage igen. Læs med nedenfor og bliv endnu klogere en af dine mange muligheder for tanderstatning med eksempelvis en unitor protese.

Vi har 3 forskellige tandprotesekvaliteter - se dem forklaret her

Indhold på siden

Hvad er en unitor protese?


En unitor kaldes også en delprotese. Måske har du hørt om en delprotese. Den kan erstatte de tænder du mangler og således udfylde de mellemrum, hvor du har mistet tænder.

En unitor er en delprotese med et støbt stel. Er du begrænset af at kunne smile frit fordi du mangler flere tænder, så kan en delprotese muligvis være en løsning for dig. Kig forbi en af vores klinikker og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig.

 

Hvad består en unitor af?


En unitor består af et støbt stel i metal kombineret med tænder og tandkød udformet i akryl.

Det er muligt at udforme ganske naturtro tænder og tandkød, så ingen vil kunne se at du har fået erstattet dine tænder med en unitor protese.

Vidste du at det rent faktisk er muligt at fremstille dit smil ud fra et fotografi, hvor du smiler. Lad os hjælpe dig med at få dit gamle smil tilbage – måske endda i en forbedret udgave.

Hvorfor vælge en unitor?

En unitor er en delprotese, der kan erstatte mistede tænder i de situationer hvor du har mistet flere tænder og du stadigvæk har stærke tænder tilbage, som er for gode til at trække ud.

En unitor er en løsning hvor du gør brug af de blivende stærke tænder. Vil du vide om en unitor er noget for dig? Sammen med din tandlæge kan vi udarbejde en individuel plan ud fra dine ønsker og behov. Lad os byde dig indenfor.

 

Hvor længe holder en unitor?


En unitor protese er en god og holdbar behandling, som du gerne skulle have glæde af i mange år.

Det betyder at den holder i mange år, hvis du sørger for at pleje og rengøre din tænder og unitor dagligt.

Man siger, at en unitor protese i gennemsnit holder omkring 8-10 år. Det afhænger dog af hvor hurtigt din gumme svinder.

Hvem kan få en unitor protese?

For at kunne lave en unitor kræver det du har et holdbart resttandsæt uden løsning af alle tænder.

Det kræver med andre ord fastsiddende tænder i munden og det gør det fordi en unitor netop sidder fast i form af bøjler på de resterende tænder.

En unitors bøjler sikrer at en unitor protese sidder rigtig godt fast. Har du ikke tænder der er gode nok til at fungerer som bøjle støtter, så fortvivl ikke. Der findes andre løsninger.

Måske har du hørt om en understøttet protese eller en tryklåsprotese? Det er begge gode alternativer.

får ny protese

Hvad er prisen på en unitor?

Prisen på en unitor anhænger af hvilken type du vælger.

Der findes mange forskellige tilvalg og fravalg, som man naturligt skal igennem inden der tages stilling til den endelige løsning, som matcher dig og dine ønsker.

Ved et besøg og en gennemgang på en af vore klinikker vil du kunne få udarbejdet en individuel fast pris og en plan for dit forløb.

Ønsker du at kende de generelle priser inden da kan de findes på vores hjemmeside. Se mere her: Priser på tandproteser

Hør Mads´ oplevelse med Tandprotesehuset

Hør Mads´ oplevelse med Tandprotesehuset

Vil du vide mere eller bestille en tid ?

Bliv kontaktet